Followers

Tuesday, March 31, 2009

ATTENTION TO FINAL YEAR STUDENTS!!!(GIRLS ONLY)

MAJLIS JAMBATAN KASIH


Masa: 9.30-11.30 malam, be punctual…

Tempat: court badminton,depan surau kk3

Tarikh: 17 april 2009, jumaat mlm sabtu…

Tema pakaian: menutup aurat

Majlis ini khas diadakan untuk semua final year students (girls only). Shbt2 yang 3rd year yg ada 1 tahun lg,kalian pun dialu2kan..actually,penganjur tidak mengamalkan apa2 diskriminasi,hehe…Satu majlis tidak formal yang amat2 simple,sambil2 makan, motif hanya semata2 sebagai satu program bersama yang terakhir (mungkin) bg kita kat sini, motif yang tersembunyi ada gak,tp tu kena masing2 berfikir,hehe..kalo xdapat gak,kita brainstorm ramai2, hehe...sedikit pengisian program yang akan dibuat,insyaAllah…

Kalau ada apa2 cadangan untuk pengisian,blh inform kami..insyaAllah,kita pertimbangkan…

Sesiapa yang berminat, blh bagi nama anda kepada wakil program iaitu:

1. rohaida (4th year) 0174045658

2. linda (3rd year) 0122425638

atas sebab2 tidak ada sponsor(hehe..),majlis ini terpaksa memohon sponsor daripada sape2 yang nak terlibat...rm5 sahaja.

Nama2 yang ingin terlibat hendaklah dimaklumkan kepada wakil program selewat2nya hari ahad, 12 april 2009...segalanya yang dirancang,mg2 dipermudahkan..apapun,hanya Allah yang menentukan segalanya..

1 comment:

John Long said...

just passing through decided to say hello

UNIVERSITI MALAYA

UNIVERSITI MALAYA

gerak

gerak

KOLEJ KEDIAMAN KETIGA

KOLEJ KEDIAMAN KETIGA